Студентският клуб Бродуей“ към Американския университет в България  отбелязва 15

...
Студентският клуб Бродуей“ към Американския университет в България  отбелязва 15
Коментари Харесай

Мюзикъл отбелязва годишнина от създаването на клуб „Бродуей“ към Американския университет

Студентският клуб „ Бродуей “ към Американския университет в България  отбелязва 15 години от основаването си с мюзикъла „ Кабаре “. Премиерата е довечера в Благоевград, като за първи път спектакълът ще се играе зад граница - в Димитровград, Сърбия.

След тригодишно спиране студентите от клуб „ Бродуей “ към Американския университет в България  се завръщат на сцената с безконечния мюзикъл„ Кабаре “.  Няколко месеца продължиха подготовките, а в постановката се включиха 35 младежи от 10 националности - Виетнам, Съединени американски щати, Албания, Сърбия, Косово, Бразилия, Белгия, Индия, Палестина, Мароко и България.

Мюзикълът „ Кабаре “, който придвижва феновете в бохемската атмосфера на Берлин  от 30-те години на предишния век,  ще бъде на британски език  със надписи на български, а дружно с актьорите, танцьорите и артистите на сцената ще бъде и оркестър, с диригент Ганчо Ганчев. 

След премиерата  в Благоевград клуб „ Бродуей “, който отбелязва 15 години от основаването си ще гостува на столицата - на 1 и 2 април,  в Бургас, на 6 април, а преди този момент - на 4 април - мюзикълът  „ Кабаре “ ще се играе пред публиката от Сърбия.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР